Ár: 145.000.000 Ft (372.933 €) Azonosító: 268633   


Eladó:
Domián Róbert
Értékesítő

+36-70-657 3654
domian.robert @ fortiselit.hu
Ingatlan adatok:
Vételár:145.000.000 Ft
(372.933 €)
Elhelyezkedés:6000 Kecskemét
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Vendéglátás / Étterem, vendéglő
Alapterület:198 m2
Telek terület:372 m2
Állapot:Felújított
Kilátás:Kertre, parkra néző
Utcára néző
Parkolás:Közterületen fizetős
Extrák:Akadálymentes
Kecskemét szívében, a Malom Központtól 10 perc sétával, nyugodt környezetben, tégla építésű, 198 nm-es, tehermentes, nagyon jó állapotú közismert étterem és rendezvényház eladó, kitűnő lehetőségekkel

Megvételre kínálok Kecskemét központjában, a belváros egyik legcsendesebb részén, kiváló tömegközlekedéssel 372 nm-es telekre épült, 140 nm-es nagyrészt fedett kerthelyiséggel, összesen 198 nm-es, kb. 120 fő befogadására alkalmas éttermet, mely egyéb rendezvényeknek is nagyszerű helyszínéül szolgálhat.

Ebben az egyedi hangulatú rendezvényházban családi események, születésnapok, névnapok, házassági évfordulók, ballagások, esküvők, keresztelők utáni összejövetelek stb., illetve céges rendezvények is bonyolíthatók az év bármely napján.

E klasszikus vendéglátó egység a különböző események alkalmával elegáns megjelenést kaphat, tökéletes helyszínt biztosítva a programokhoz. A nyári időszakban a kerthelyiség is nyitva áll, a grillteraszon pedig igazi meghitt baráti vagy családi környezet varázsolható.

A közismert patinás rendezvényház nem csak egy helyszín, amely otthont adhat bárki számára az összejövetelek alkalmával, sokkal több annál. Saját elképzelések megvalósításával együtt különleges és feledhetetlen élmények színterévé válik.

Műszaki jellemzők: az étterem vendéglátó helyisége klasszikus, pácolt fa oszlopokkal és borítással készült, kellemes érzetet kelt az ide érkezők számára. Az elektromos hálózat évekkel ezelőtt már korszerű rézvezetékekre lett kicserélve, a zavartalan működés érdekében megemelt áramerősséggel és ipari árammal. A nyílászárók fából készültek. A fűtésrendszer gázcirkós, jó minőségű, lapradiátorokon keresztül biztosítja a megfelelő hőérzetet. Átalánydíja 10.000 Ft/hó. A belmagasság a legmagasabb ponton 3,80 m. A konyha modern berendezésekkel gépesített, mely a vételár részét képezi.

A vendéglátó egységet a belvárosi elhelyezkedése miatt vendéglátással foglalkozók számára ajánlom, akik jó lehetőséget láthatnak benne, de akár a jelenlegi működő céggel együtt megvásárolva befektetési célokra is remek kiindulási alap lehet.
Közlekedés:
A környék közlekedése, ellátottsága kiváló, számos buszjárat elérhető, a város bármely pontjáról könnyedén ide juthatunk.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szalay Referencia Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Szalay Referencia Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!