Ár: 3.800.000 Ft (9.321 €) Azonosító: 286280   


Eladó:
LAX Ingatlaniroda Név:LAX Ingatlaniroda
Telefon:+36-30-5 251 928
E-mail:info.laxingatlan @ gmail.com
Ingatlan adatok:
Vételár:3.800.000 Ft
(9.321 €)
Elhelyezkedés:4087 Hajdúdorog
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Telek / Belterület
Alapterület:597 m2
Beépítési mód:Oldalhatáron álló
Közműellátás:Víz
Gáz
Villamos energia
Domborzati viszonyok:Sík
Növényzet:Van
Megközelíthetőség:Aszfaltúton
Extrák:Tehermentes
Hány százalékban beépíthető?:30 %
Klassz telek - Hajdúdorog


Hajdúdorogon, a Debrecen felé vezető Böszörményi útról nyíló egyik kis utcában helyezkedik el ez az 597 nm-es, víz, villany, gáz közművekkel felszerelt, szabályos alakú építési telek. kb 23 m-es az utcafront, oldalhatáros beépítési móddal, 30%-os beépíthetőséggel lehet az ingatlanra építkezni. A közelében buszmegálló, benzinkút, üzlet is található, néhány perces sétával pedig a városközpontot is eléri.


Családi ház építésére, a ma már nagyon divatos és egyben költséghatékony konténerház elhelyezésére, telephelynek, raktározásra, befektetésnek kiválóan alkalmas.


A hozzáértő tulajdonos tervezett rá egy pályázat keretében egy önfenntartó, energiahatékony családi házat, mely ugyan a Helyi Építési Szabályzat és a Település Arculati Kézikönyvének nem feltétlenül felel meg, mégis jó ötletet adhat bizonyos stíluselemek, ötletek felhasználásához, mely tervet a fotók között fecsatoltam.


Lakóház építésére alkalmas telek (kivett beépítetlen terület megnevezésű) - így 4 éven belüli építkezés esetén mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól (élhet az illetékmentességgel megvásárlása esetén), ha az adásvételi szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül vállalja, hogy lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át.


*A telek maximális beépíthetősége 30%, oldalhatáron álló beépítési móddal, maximum 4,5 m épületmagassággal építhető be.


Széles utcáról, aszfalt úton közelíthető meg, a szomszédok felől mindenhol jól körbekerített, az utcafront nem rendelkezik kerítéssel. Egy kis tereprendezést követően megkezdheti az építkezést. Néhány szép terbélyes fa díszíti és árnyékolja a kertet, melyek elhelyezkedése az építkezést valószínűleg nem akadályoznák. Kedves szomszédok veszik körbe.


Fizetést követően azonnal birtokba adható, per-, teher- és igénymentes.


Ha a mostani helyzetben szeretné jó helyen tudni befektetésre szánt pénzét, akkor ez egy jó választás lehet.


Irányár a fentiek tekintetében: 3.800.000 Ft


LAX Ingatlaniroda
www.laxingatlan.hu
info.laxingatlan@gmail.com
0630/525-1928
Hajdúnánás, Mártírok útja 15.