Ár: 26.990.000 Ft (69.417 €) Azonosító: 266930   


Eladó:
Havassy Jennifer
Kiemelt értékesítő

+36-30-627 9398
jennifer.havassy @ behome-ingatlan.hu
Ingatlan adatok:
Vételár:26.990.000 Ft
(69.417 €)
Elhelyezkedés:1225 Budapest XXII. kerület
(Nagytétény)
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Nyaraló / Hétvégi házas
Alapterület:22 m2
Szobaszám:1 + ½
Telek terület:843 m2
Állapot:Felújítandó
Közműellátás:Villamos energia
Gáz
Víz
Kilátás:Udvarra néző
Utcára néző
Parkolás:Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban:Igen
JÓ FEKVÉSŰ TELEK KIS KŐHÁZZAL, NAGYTÉTÉNY FREKVENTÁLT RÉSZÉN, DIÓSD KÖZELÉBEN,KÖNNYED MEGKÖZELÍTÉSSEL!

A méltán népszerű Kamaraerdőtől pár percre a XXII. kerületben Nagytétény nyugodt, kertvárosias környezetében eladó egy
843 nm-es telek...(21x40) egy kis kőházzal (22 nm)
26.99M Ft-ért.

A masszív alapokon álló (5x4.50)-es alápincézett , 2 helyiségből álló kis kőház, felújítása után akár lakhatásra is alkalmas lehet, mivel adva van a lehetőség, minden szempontból.

Az ingatlanból rálátás nyílik az utcára, továbbá a szépen gondozott, gyümölcsfákkal (kajszi,cseresznye,meggy, dió, néhány szőlőtőkével) beültetett kertre, amit akár hobby kertészkedők, pihenni és feltöltődni vágyók esetében is remek választás lehet,vagy akár a felújítása után lakhatásra is ideális választás, továbbá telephely gyanánt a főutak közelségének köszönhetően.
A kis ház közelében, egy 18 nm-es tároló is található, mely több szempontból is segítségünkre lehet.

Közkedvelt lokáció, mivel dinamikusan fejlődik ez a XXII.dik kerületi övezet, továbbá a majdani beépíthetőségnek köszönhetően, akár építkezés szempontjából is, vagy befektetésnek is remek lehetőség.

BEÉPÍTHETŐSÉGE: 3%
KÖZMŰ: villany, víz, gáz (telken belül)...
csatorna (az utca végében).
BESOROLÁSA: zártkert
Kivett gazdasági épület és udvar...
1/1, per és tehermentes
TÁJOLÁS: észak

Az ingatlan,az M0-ás autópályától nem messze helyezkedik el, tehát minden korosztály részére ideális választás, mivel a telek megközelítése és fekvése kiváló.

Aszfaltútról közelíthető meg az ingatlan, mely egy közvilágítással rendelkező utcában,családi házas és jó lakóközösségű környezetben, abszolút sík területen helyezkedik el.

Infrastruktúrálisan is nagyon jó a főútvonal közelsége végett, mivel (buszmegálló szomszédságában) található, továbbá pár percre van egy nagy forgalmú főút, ahonnan több buszjáratnak köszönhetően, akár 20 perc alatt elérhetjük a közeli Kelenföldi pu.(4-es metró)-t ahonnan a város különböző pontjaira juthatunk el, rövid időn belül.
Továbbá a Camponánál lévő busz és vasútállomás és a Balatoni (70-es út) adta lehetőségek lehetnek segítségünkre,vagy akár a városból kivezető (M0, M1, M7) és 6-os út, melynek segítségével kikerülhetjük a városi forgalmat.

Számtalan bevásárlási lehetőség és a mindennapi élethez szükséges szolgáltatások 5-10 percen belül, akár a közeli Interspar, Lidl, Aldi,Tesco,és a közeli Campona, továbbá a pár percre található diósdi kereskedelmi egységek ,és az budaörsi bevásárlóközpontok, lehetnek nagy segítségünkre.

Amennyiben távol a város zajától, de mégis a fővárosban, nyugodt környezetben szeretne élni, kikapcsolódni, akár befektetni, íme a kiváló alkalom.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!

információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor!