Ár: 23.900.000 Ft(60.842 €) Azonosító: 270855   


Eladó:
Ingatlan36 Ingatlaniroda Név:Ingatlan36 Ingatlaniroda
Telefon:+36-30-870 6265
E-mail:bogyaykati @ gmail.com
Ingatlan adatok:
Vételár:23.900.000 Ft
(60.842 €)
Elhelyezkedés:6098 Tass
Dózsa György út
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Ház / Ikerház
Alapterület:150 m2
Szobaszám:3 + 2x½
Építés éve:1900
Költözhető:azonnal
Szerkezet:Tégla ház
Telek terület:4053 m2
Állapot:Felújítandó
Komfort:Komfortos
Szintek száma az épületben:1 szintes
Fűtés:Cserépkályha
Belmagasság:3 méter felett
Wc és fürdőszoba:Külön helyiségben
Kilátás:Utcára néző
Parkolás:1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban:Igen
Extrák:Cserépkályha
Pince
Tehermentes
Tass központjában ELADÓ falusi CSOK-ra alkalmas ikerház nagy telekkel!

Az eladó ikerház 148 m2-es, a hozzátartozó telek 4053 m2. Az ingatlan két utcára nyílik. Jelenleg 4 szoba, 1 nagy étkezős konyha, spájz, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC, előszoba, fedett veranda van benne. Az épület alatt száraz, tágas pince van. A ház 1900-1909. között épült.

Az ingatlan teljes egészében felújítandó, a gáz kivételével az összes közmű bent van, a gáz az utcában. Homlokzat átlagos állapotú, a tető felújításra szorul. jAz egész épület száraz, nincs vizesedés sehol. A főfal legalább 80 cm-es, tégla épület. Cserélni kell a villany és a vízvezetékeket is.
Az épület évek óta üresen áll.
Az alaprajz és a helyiségek méretei tájékoztató jellegűek.

A 4053 m2-es telken melléképület és garázs is van. Több fúrt kút van a területen. A telek kitisztított, fű sincs benne. A kerítés is felújítandó.
A kert nagysága adott növénytermesztésre, állattartásra. Körbe van kerítve a teljes terület.

Az ingatlan megvásárlását ajánlom családosoknak, gazdálkodóknak. Sok szoba, tágas terek, jól alakíthatóság jellemzi a házat és még építhető másik ház is a területre. Falusi CSOK igénybe vehető!

Tass Budapesttől 50 km-re helyezkedik el az 51-es főút mentén, a Ráckevei Duna-ág és a nagy Duna déli találkozásánál, a Csepel-sziget déli csücskével szemben.
Igazi horgászparadicsom, hiszen a tassi zsilip körüli vízterületek kiváló horgászási lehetőséget biztosítanak. A Ráckevei Duna-ágban szabad strand áll a fürdőzni vágyok és a széllovasok rendelkezésére. A Duna part nagy része üdülőövezet, kellően közművesítve és egyéb szolgáltatásokkal ellátva.
Nyáron rendszeresen szerveznek különféle kulturális és sportos, játékos vízi eseményeket. Tass kulturális település sok-sok történelmi emlékkel.

A Duna közelsége, horgászparadicsom, nyári programok vonzóak lehetnek Tasson, és nem elhanyagolandó Budapest közelsége sem.

Kérek minden érdeklődőt, vegyék figyelembe, hogy az épület teljes egészében felújítandó! Sok lehetőség van benne, hiszen a két utcára nyílás miatt a terület akár osztható is, ha valakinek nincs szüksége ekkora kertre.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető, saját helyrajzi számmal, önálló mérőórákkal (vízóra, villanyóra) rendelkezik. Ipari áram is van.

Az ár rugalmas. Várom megkeresésüket a további információért.