Ár: 125.000.000 Ft(351.232 €) Azonosító: 274726   


Eladó:
Fodor Zsolt
Referens

+36-20-355 6000
info @ fodoringatlan.hu
Ingatlan adatok:
Vételár:125.000.000 Ft
(351.232 €)
Elhelyezkedés:2364 Ócsa
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Ház / Családi ház
Alapterület:102 m2
Szobaszám:2 + 2x½
Építés éve:2020
Költözhető:azonnal
Szerkezet:Egyéb
Telek terület:1201 m2
Állapot:Újépítésű
Komfort:Összkomfortos
Szintek száma az épületben:1 szintes
Fűtés:Hőszivattyú
Belmagasság:3 méter alatt
Wc és fürdőszoba:Egy helyiségben
Erkély:Nem
Terasz:60 m2
Akadálymentesített:Nem
Kilátás:Udvarra néző
Parkolás:2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban:Igen
Extrák:Terasz
Alacsony rezsi
Tehermentes
Jogilag újépítésű
Amerikai konyhás
Beépített konyha
Gépiesített
Riasztó
Légkondicionáló
Ócsán egyedileg tervezett 102 nm-es földszintes Amerikai-konyhás nappali + 3 hálószobás CLT technológiával kivitelezett exlusive felszereltségű passzívház eladó.
Budapesttől 35 km-re csendes mellékutcában helyezkedik el, egy nyeles telekről megközelíthető, ami teljesen zárt, privát magánszférát tükröz. Az ingatlanhoz tartozó telekterület 1201 nm. Magyarországon egyedi ingatlanok egyike. A technológiáról kicsit bővebben:
A réteg ragasztott fapanel – RRP (CLT, BSP, BBS, X-LAM) egy több rétegből speciálisan felépített tömör fa szerkezeti elem teherhordó célokra. Nagy méretekben lehet gyártani, ezért kitűnően alkalmas térképző építő elemek, mint például fal, födém, tető kialakítására. A rétegragasztott fapanel több réteg fűrészáruból, pontosabban legalább három, egymásra merőleges száliránnyal elhelyezett, egymáshoz ragasztott fenyő deszkarétegekből áll. Ennek a különleges ragasztási módnak köszönhetően a dagadás, zsugorodás, valamint a vetemedés mértéke elhanyagolható. A rétegek egymásra merőleges száliránya garantálja a termék hossz- és keresztirányú formatartósságát. CLT a fa minden pozitív tulajdonságával rendelkezik, szárazon és gyorsan építhető, kiváló hő- és hangszigetelő, rögtön terhelhető, a szerkezetek panelosításával pedig minimálisra lehet csökkenteni az építkezéssel járó hulladékmennyiséget is. A CLT technológia lehetővé teszi a rugalmas tervezést, a költségek optimalizálását, a nagyfokú előregyárthatóságot és ezáltal a gyors és egyszerű építkezést és a munkaerő minimalizálását is, hisz egy lakóépület összeszereléséhez akár négy-öt ember – darukezelő, építésvezető és néhány ács – elegendő.
Az épület az építési technológiájából kifolyólag, teljesen hőhíd mentes és nem utolsó sorban földrengés biztos.
Az ingatlan műszaki tartalma igen magas:
- az egész ház hővisszanyerős szellőztető rendszerrel van felszerelve, amely zárt ablakok mellett is biztosítja számunkra a friss levegőt
- központi porszívó
- elektromos bojlerek biztosítjak a melegvíz ellátást ( 2 db mely a fürdőszobák melegvíz ellátását biztosítja, 1 db a mosogatáshoz biztosítja az azonnali melegvíz ellátást.
- A nappaliban komfort érzetünket egy felső kategóriás DAIKIN 2.5 Kw-os inverteres hűtő-fűtő klíma szolgálja.
- a fűtést minden helyiségben külön vezérelhető elektromos padlófűtés látja el
- nagyméretű ablakai melyek megfelelnek a passzív ház értéknek ZSALUZIA-val felszereltek
- applikációval vezérelt elektromos kapu
- riasztó rendszer
- minőségi szaniterekkel felszerelt fürdőszoba
- minőségi gépekkel szerelt konyhabútor
- nagyméretű extra minőségű járólapok
- robot fűnyíró

- fúrt kútról üzemelő öntöző rendszer


A minőségi gépekkel felszerelt amerikai konyhás nappaliban egyedileg kialakított home office-hoz, baráti és üzleti megbeszélésekhez is megfelelő beugró rész került kialakításra. Az egyik nagyméretű ablak alatt a tulajdonos kérésére kialakított süllyesztett ablak alatt egy nagyon hangulatos kanapé szerű pihenő rész is található.
A tejesen parkosított telek ház mögötti része kiválóan alkalmas családi, baráti összejövetelek megrendezésére. A ház minőségi kő burkolattal kirakott első részén található egy három autónak kialakított 3 állásos kocsibeálló, elektromos autó töltési lehetőséggel, melynek teteje úgy lett kialakítva, hogy kiválóan alkalmas napelem telepítésére.

Infrastruktúrája kiváló, minden kiszolgáló egység a közelben, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek. A reptér mindössze 10-15 perc alatt megközelíthető.

Kiváló választás, fiatal pároknak, családoknak, de az exkluzív megjelenést kedvelő bármely korosztály számára.

IRODÁNK INGYENES HITEL ÜGYINTÉZÉSSEL, TANÁCSADÁSSAL, SZÁMOS BANK AJÁNLATÁVAL ÉS AZ ÚJ CSOK FOLYÓSÍTÁSÁVAL VÁRJA ÜGYFELEIT.