Ár: 129.170.000 Ft(319.720 €) Azonosító: 277676   


Eladó:
RV Ingatlan Név:RV Ingatlan
Telefon:+36-20-4 642 502
E-mail:rv.ingatlan @ gmail.com
Ingatlan adatok:
Vételár:129.170.000 Ft
(319.720 €)
Elhelyezkedés:2089 Telki
Kórház fasor
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Telek / Belterület
Alapterület:5.198 m2
Beépítési mód:Szabadon álló
Közműellátás:Csatorna
Villamos energia
Gáz
Víz
Domborzati viszonyok:Sík
Növényzet:Van
Tájolás:DK
Megközelíthetőség:Aszfaltúton
Extrák:Tehermentes
Hány százalékban beépíthető?:30 %
KIVÁLÓ LEHETŐSÉG BEFEKTETŐK, INGATLANFEJLESZTŐK SZÁMÁRA!

Kivételes fejlesztési lehetőség a Budai agglomerációban! Az egyedülálló kialakítású és elhelyezkedésű belterületi, sík, a telekhatáron kiépített közművekkel rendelkező, kivett beépítetlen terület megjelölésű telek Budapesttől mindössze 18km-re kínálja a teljes kikapcsolódást és a természet közelségének nyugalmát.

A terület a jelenleg emelt szintű Telki Hold Otthon (korábban TELKI Kórházként működött) közelében található, aszfaltozott útról megközelíthető.

A terület K-Ei-2 besorolású, egészségügyi, szociális, kulturális, rekreációs és kutatás-fejlesztési funkciót ellátó építmény elhelyezését engedélyezi, illetve kiszolgáló jelleggel szolgálati lakás, kiskereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató rendeltetés a fő funkció zavartalan működésének feltételével kialakítható.
A kutatás-fejlesztési létesítményekben vegyi-bakterológiai, továbbá ipari kutatás nem folytatható.
Kizárólag különleges természeti környezetet, illetve zöldbeágyazott elhelyezést igénylő épület megengedett.
Idősek Otthona létesítésére elvi építési engedéllyel rendelkezik.

Beépítési mód: szabadon álló
Beépíthetőség 30%
Építménymagasság 7,5m
Legkisebb zöldfelület 60%

A telek homlokvonalának legkisebb szélessége 30 m. A szabályozási terven jelölt nem beépíthető telekrészen építmény nem helyezhető el (a telek kb, fele, a közepétől a hátsó rész).
Az előkert mérete 10 m, oldalkert mérete 5 m.
Az épületeket 25-45 fok közötti hajlásszögű magastetővel kell kialakítani. A 6 m-nél nagyobb épületmagasságú épületek esetében a tető felülnézetének max. 15%-a lapostetős kialakítású is lehet.

Közvetlenül mellette hasonló beépítési feltételekkel rendelkező, K-Ei-1 besorolású, 3 helyrajzi számon nyilvántartott, összesen 23.279 m2 nagyságú terület szintén eladó 465.830.000 Ft-ért, így egy nagyobb volumenű beruházás valósítható meg.

A Zsámbéki-medence északkeleti peremén elhelyezkedő 3700 lakosú Telki Pest-megye legnépszerűbb települése, egyedi hangulatú kialakítású, fejlett infrastruktúrával rendelkezik és a lakóközösség összetétele is kiváló. Dinamikusan fejlődő, a GFK Hungária Piackutató Intézet kimutatása szerint Magyarország leggazdagabb települése.

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.