Ár: 76.500.000 Ft(181.533 €) Azonosító: 283357   


Eladó:
RV Ingatlan Név:RV Ingatlan
Telefon:+36-20-4 642 502
E-mail:rv.ingatlan @ gmail.com
Ingatlan adatok:
Vételár:76.500.000 Ft
(181.533 €)
Elhelyezkedés:Telki
Tücsök
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Telek / Belterület
Alapterület:2.300 m2
Beépítési mód:Emeletes
Közműellátás:Csatorna
Villamos energia
Gáz
Víz
Domborzati viszonyok:Sík
Növényzet:Nincs
Tájolás:D
Megközelíthetőség:Közúton
Extrák:Tehermentes
Új parcella
Hány százalékban beépíthető?:35 %
INGATLAN HELYSZÍNE:
Telki frekventált részén, az új városközpontban, a posta és az épülő egészségközpont mellett található, autóval, busszal egyaránt jól megközelíthető.

TELEK JELLEMZŐI:
A terület két, egymás mellett elhelyezkedő telekből áll (1076m2, 1224m2), melyek külön helyrajzi számon vannak nyilvántartva. A telkek csak együtt eladók! A közművek a telek határánál találhatók.

A terület besorolása: Vt-Kt-I lakóövezeti telek. Vegyes terület lakó és kereskedelmi, szolgáltató gazdasági épületek vegyesen történő elhelyezésére szolgál. Továbbképző központ, irodaépület, szálláshely-szolgáltatás, konferenciaközpont, művelődés, sport, kutatás-fejlesztés nem üzemi technológiájú épületei helyezhetők el.
Kereskedelmi funkció a bruttó szintterület legfeljebb 10%-án, az alapfunkció kiegészítéseként létesíthető, illetve létrehozható egy szolgálati lakás is.

Beépíthetőség: 35 %
Építménymagasság: 7 m
Minimális zöldfelület: 40 %

A Zsámbéki-medence északkeleti peremén elhelyezkedő 4000 lakosú Telki Pest-megye egyik legnépszerűbb települése, egyedi hangulatú kialakítású, fejlett infrastruktúrával rendelkezik és a lakóközösség összetétele is kiváló. Dinamikusan fejlődő, a GFK Hungária Piackutató Intézet kimutatása szerint Magyarország egyik leggazdagabb települése.

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.