Ár: 76.500.000 Ft (197.823 €) Azonosító: 283357   


Eladó:
RV Ingatlan Név:RV Ingatlan
Telefon:+36-20-4 642 502
E-mail:rv.ingatlan @ gmail.com
Ingatlan adatok:
Vételár:76.500.000 Ft
(197.823 €)
Elhelyezkedés:Telki
Tücsök
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Telek / Belterület
Alapterület:2.300 m2
Beépítési mód:Emeletes
Közműellátás:Csatorna
Villamos energia
Gáz
Víz
Domborzati viszonyok:Sík
Növényzet:Nincs
Tájolás:D
Megközelíthetőség:Közúton
Extrák:Új parcella
Tehermentes
Hány százalékban beépíthető?:35 %
4 lakásos társasház + üzlethelyiség építésére alkalmas TELEK ELADÓ Telkiben

INGATLAN HELYSZÍNE:
Telki frekventált részén, az új városközpontban, a Príma és a Tenisz Centrum közelében, a posta és az új egészségközpont mellett található, autóval, busszal egyaránt jól megközelíthető.

TELEK JELLEMZŐI:
Két, egymás mellett elhelyezkedő telek eladó: 1076m2 és 1224 m2, melyek külön helyrajzi számon vannak nyilvántartva. A telkek csak együtt eladók! A közművek a telek határánál találhatók.

A terület besorolása: Vt-Kt-I lakóövezeti telek. Településközpont vegyes terület, lakó és olyan települési szintű egyéb rendeltetést szolgáló épületek helyezhetők el, amelyek nincsenek zavaró hatással a lakó rendeltetésre.
Az elhelyezhető épület elsősorban legfeljebb 200m2 bruttó szintterületű kiskereskedelmi, továbbá lakossági szolgáltató, továbbá egészségügyi, szociális rendeltetést tartalmazhat, melyek részeként – az intézményi rendeltetésként egyidejűleg megvalósuló alapterületet meg nem haladó arányban, az épület emeleti szintjén – telkenként legfeljebb 4 db lakás is kialakítható.

Beépíthetőség: 35-40 %
Beépítési mód: szabadonálló (előkert és oldalkert mérete 5m, hátsókert mérete 10m)
Építménymagasság: 7 m
Minimális zöldfelület: 40 %


A Zsámbéki-medence északkeleti peremén elhelyezkedő 4000 lakosú Telki Pest-megye egyik legnépszerűbb települése, egyedi hangulatú kialakítású, fejlett infrastruktúrával rendelkezik és a lakóközösség összetétele is kiváló. Dinamikusan fejlődő, a GFK Hungária Piackutató Intézet kimutatása szerint Magyarország egyik leggazdagabb települése.

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.