Ár: 44.900.000 Ft (116.639 €) Azonosító: 291146   


Eladó:
RV Ingatlan Név:RV Ingatlan
Telefon:+36-20-4 642 502
E-mail:rv.ingatlan @ gmail.com
Ingatlan adatok:
Vételár:44.900.000 Ft
(116.639 €)
Elhelyezkedés:10848 Budapest VIII. kerület
(Józsefváros (Nagykörúton kívül))
Fecske utca
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Ház / Házrész
Alapterület:55 m2
Szobaszám:1 + ½
Építés éve:1900
Szerkezet:Tégla ház
Telek terület:156 m2
Állapot:Jó állapotú
Komfort:Komfortos
Szintek száma az épületben:1 szintes
Fűtés:Gáz - konvektor
Belmagasság:3 méter felett
Wc és fürdőszoba:Egy helyiségben
Terasz:20 m2
Akadálymentesített:Nem
Kilátás:Kertre, parkra néző
Utcára néző
Parkolás:2 állásos garázs
Extrák:Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Pince
Alacsony rezsi
Terasz
Budapest VIII. kerület megújult Csarnoknegyed városrészében ELADÓ különleges lehetőségeket rejtő egyszintes, kétlakásos családi ház 55 m2-es, másfél szobás lakása saját belső kerttel, tárolókkal, pincével és zárható mélygarázzsal.

INGATLAN KÖRNYÉKE
A Rákóczi tér közelében, a Népszínház utcából nyíló Fecske utca egyirányú, csendes, gépkocsival és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető.
A szomszédos Déri Miksa utca a Csarnoknegyed új főutcája, melynek felújításával kezdődött a környék rehabilitációja, a Józsefváros Újjáépül program első etapja. Az utcában néhány kivétellel új építésű és felújított társasházak találhatók.
A komplex városrehabilitáció további utcákat fog érinteni (Népszínház utca – Auróra utca – József utca – Német utca határolta területek). A lakosság bevonásával történő fejlesztések egy jobban élhetőbb, tisztább, rendezett negyedet hoznak létre. A közeli Blaha Lujza tér felújítása jelenleg zajlik.
A városrész központi helyzetéből adódóan a tömegközlekedés kimondottan remek, 3 metróvonal, busz, a nagykörúti 4-6-os villamos perceken belül elérhetőek.

ÉPÜLET JELLEMZŐI
Az ingatlan az 1900-as évek elején épült téglából. Külső homlokzata színezett, de nem szigetelt, statikailag jó állapotú, szerkezeti szempontból korának megfelelő állapotú, alatta dongaboltozatos pince található, felette sátortetős padlástér, cserépfedéssel.

LAKÁS JELLEMZŐI, MŰSZAKI ÁLLAPOT:
A lakás alapterülete 55m2:
nappali 27,6m2
háló 6,3m2
étkező-konyha 13,6m2
fürdőszoba 2,5m2
kamra (külső bejárattal) 4m2

A nappali keleti fekvésű, utcai nézetű, a konyha északi, a hálószoba nyugati fekvésű, a kertre néz.
Az ingatlan különlegessége, hogy egy fejlődő, megújuló belvárosi lokációban helyezkedik el, kimondottan jó közlekedés és infrastruktúra mellett, valamint a belvárosban ritka kincsnek számító 156m2-es saját telekrésszel, zöld kerttel, közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.

A lakást 2014-ben szinte teljes egészében felújították. A víz-és villamos vezetékek cseréje megtörtént. A konyha, a hálószoba és a nappali ablakai dupla szigetelésű üvegezést kaptak. A vizes helyiségek is felújításra kerültek, új burkolatok, új konyhabútort építettek be. Az utcafronti szobában (nappali) fa parketta, a hálóban laminált padló került lerakásra.
A fűtés a szobákban gázkonvektorral megoldott, a konyhában hűtő-fűtő klíma, a fürdőben elektromos törölközőszárítós radiátor.
A konyhában lévő kémény jelenleg nem használatos, fatüzelésű kályha bekötésére alkalmas (a kémény bélelésre szorul, és igény szerint gáz cirkó is beköthető).
Az épületben található két lakás, a garázs és a pince is osztatlan közös tulajdon, a meghirdetett lakás a hozzá tartozó garázzsal, pincével, telekrésszel ügyvédi használati megosztási szerződéssel kerül átadásra a leendő tulajdonos részére.

PARKOLÁS
A lakás óriási előnye a telek alatt található, saját tulajdonú, zárt mélygarázsban 2 autó részére alkalmas gépkocsibeálló, extra tárolóhellyel. A garázs ára + 8 M Ft.
Az utcán fizetős a parkolás, azonban helyi lakosok részére kedvezményes parkolási engedély igényelhető, háztartásonként 2 autó részére.

KÖLTSÉGEK
A havi rezsi kedvező, nem érinti az áremelkedés, kb. 27.000 Ft + internet+tv.
Közös költség nincs.
A lakás önálló gáz- és villanyórával rendelkezik, mindkét fogyasztás a kedvezményes határértéken belül van. A saját vízfogyasztás mérése külön almérővel megoldható.

ÁTALAKÍTÁSI LEHETŐSÉG
A lakás eredetileg 2 bejárattal rendelkezett, a jelenlegi konyhaablak helyén volt a második bejárat. Igény esetén ez visszaállítható és ezáltal átalakítható a belső tér.
A külső kamra falbontással a hálószobához kapcsolható. Sok más átalakítási, sőt a tetőtér felé bővítési lehetőséget is tartogat magában, így befektetőknek is jó választás lehet.
Néhány átalakítási ötletet talál a fotók között.

AJÁNLÁS
Az ingatlant kiváló elhelyezkedése és adottságai miatt ajánlom azokbak, akik szeretnek közel lenni a belvároshoz, de néha vágynak a nyugalomra, ami itt ebben a csendes utcában és a kertben biztosított. Kisebb átalakítás vagy bővítés után családosoknak is alkalmas, az otthonfelújítási program igénybe vehető.
Befektetőknek szintén jó választás, hiszen értéknövelő beruházással vagy bérbeadással gyors profit realizálható.

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Amennyiben megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg az RV Ingatlan további kínálatát, és válogasson ingatlanjaink közül!
Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.