+36 (00) 000 000

HungarianHungarian
Hitelügyintézés ingatlan vásárláshoz

Hitelügyintéző

Ingatlant vásárolni, OTTHONT ÉPÍTENI egy életre szóló döntés és az eseteke jelentős többségében ezt nem tudjuk saját erőből megfinanszírozni.  

Ekkor ingatlanhitelfelvétellel oldhatjuk meg otthonunk megvásárlásának finanszírozását, de az elmúlt évek tapasztalatai bizonyítják, a megfelelő hitel kiválasztása felelőségteljes döntés, mely kihathat egész további életünkre.

A HITEL önmagában nem rossz dolog, ellenben feltétlen szükséges egy olyan jelentős beruházáshot, mint az ingatlan vásárlás.

Akkor mi a megoldás, hogy válasszuk ki a személyre szabott hitel megoldást?

A legfontosabb, hogy a kiválasztáshoz vegyük igénybe pénzügyi szakember segítségét, de olyanét aki nem érdekelt a bankok ajánlataiban, azaz független hitelügyintéző legyen, hiszen ez garantálja a pártatlanságok, mely védelmet biztosít számunkra.

Ingatlanközvetítő irodánk nem csupán meglévő ingatlanja eladásában és új otthonának felkutatásában segít, de a finanszírozási lehetőségek felkutatásában, teljes körű lebonyolításában is számíthat munkatársaink segítségére. 

Fontos, hogy olyan hitel megoldást keresünk Önnek, mely hosszú távon is vállalható és nem veszélyezteti családjának biztonságát. 

Független hitelügyintézés?

Hitelügyintéző részlegünk mentes a bankok által osztott jutalékoktól, így garantáltan a legjobb megoldásra számíthat tőlünk, melyet 10 hazai és 8 külföldi bank kínálatából választunk ki. 

A hitel felvételekor mindenképpen mérlegelni kell, a havi törlésztő részletek súlyát, hogy az egy esetleges állásváltás, jövedelem kimaradás esetén is finanszírozható legyen. 

Ingatlan hiteleinkhez rendkívűl kedvező biztosítást is kínálunk így Ön semmilyen körülmények közt nem kerülhet bajba ingatlantörlseztésével. 

Keressen minket bizalommal, állunk rendelkezésére!