INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS

Ugyen Önnek sem mindegy? 

Hogy mennyi ideig áll inggatlanja kihasználatlanul.
Hogy kik mennek be ingatlanjába körültekinteni? 
Hogy milyen áron kell el a hosszú évek alatt megszerzett ingatlanja? 

Nekünk sem mindegy! 

Több helyen is hirdetjük ingatlanját a saját költségünkre, hogy minél gyorsabban megtaláljuk a megfelelő vásárlót, és és Ön mihamarabb készpénzhez jusson. 
Az ingatlan iránt érdeklődőket alaposan megszűrjük, hogy ne raboljuk az Ön idejét és akármilyen alakok ne pillanthassanak be magánszférájukba. 
A földön járunk és napi szinten ismerjük az ingatlan árakat. Így ingatlanját olyan áron hirdetjük meg, hogy az aktuális piaci helyzetnek megfelelő áron, minél rövidebb idő alatt elkelljen, hogy Ön a legjobban járjon! 

Kollégáink magas fokú tapasztalattal rendelkeznek az ingatlan értékesítés és a kommunikáció területén.  Hatékony hirdetési rendszerekkel dolgozunk, hogy eladó ingatlanjaink híre eljusson a komoly érdeklődőkhöz a legrövidebb idő alatt.

Jól ismerjük működési területünk minden kis utcáját, minden kis intézményét. 

Felmérjük vásárlóink igényét, így olyan ingatlanokhoz visszük el őket (pl: Az Önéhez) ami az életstílusának megfelelő, olyan ingatlanokat és vásárló jelölteket párosítunk hogy otthon és lakosa egymásra találjon, családra szabott legyen mind az ingatlan, mind a környezet. 

(Közlekedés, óvoda, iskola, orvos, kávézók, éttermek és kinek mire van szüksége.) 

Bízzon meg minket bizalommal az értékesítéssel, és mi nem raboljuk az Ön drága idejét!